Kannatakaa meitä

Meidän visio

Haluamme auttaa ennen kaikkea nuoria ihmisiä, joiden tulee tehdä tärkeä päätöstä, minkä keskikoulun tai yliopiston heidän pitää valita näin, että opiskelun aikana saaneet tiedot ja kyvyt voisivat soveltaa onnistuneesti työmarkkinoilla. Olemme varmoja, että työntekijöiden täytyy käydä töissä mielellään ja tuntea siellä hyvin, koska vain silloin he pystyvät olla tehokkaita ja antaa työnantajille oman parhaansa.

Emiero.fi auttaa myös saada selville, minkälaisia vahvoja puoleita ja tila henkilökohtaista kehitystä varten tarjoavat heille työmarkkinat.

Miten kannattaa meitä

Oletteko opiskelijoille tarkoitetun nettisivun hallinoija? Ilmoittakaa heille, että on hyvä tuntea omat vahvat ja heikot puoleet. Auttaateko jotka etsivät työtä? Tarjoakaa heille ilmaista mahdollisuuta testata itseä ja testin tulos voi ohjata heitä uraan, joka he eivät muutoin odottaneet. Laittakaa meidän logon tai bannerin omalle nettisivulle.

Lahjoituksia käytetään Emiero.fi nettisivun kehittämistä varten, jotta voisimme tarjoa käyttäjille enemmän hyödyllistä sisältöä, joka auttaa heitä uran valinnassa.

Jos haluatte kannattaa meitä muulla tavalla, ottakaa meihin yhteyttä.


Lataa bannerimme

Uraneuvoja Emiero

     Uraneuvoja Emiero