Emiero kyselyjen metodiikka

Ihmiset huomasivat jo pitkä aika sitten, että he ovat erilaisia. Samalla kuin kehitetiin kasviksien ja eläimien luokittelun systeemit, on kehittänytkin ihmisten käyttäytymisen tunnistamisten systeemi, jonka perusteella voidaan ennakoida muiden reaktiot ja ymmärtää ne.

Emiero kyselyt mittaavat psykologisia preferenssejä siinä, kuinka ihmiset vastaanottavat ympäröivää maailmaa ja tekevät päätöksiä. Ne preferenssit otetiin Carl Gustav Jungin ehdotusta typologisesta teoriasta, joita julkaistiin hänen kirjassaan Psykologiset tyypit. Jung ajatteli, että meillä on neljä psykologisia perusfunktioita, joiden avulla pystymme havaita maailman: tunne, intuitio, suhtautuminen asioihin ja ajattelu.Yksi niistä pääasiallisesti dominoi.

Nettisivun toinen maali on auttaa myös ihmisiä, jotka menettivät työtä ja heillä on ongelmia löytää uuden sopivan paikan näiden puuteen vuoksi. Suorittamalla testin typologian määrittelyä varten voivat huomata, missä muissa aloissa voisivat tuntea „oma itsensä“ ja laajentaa sillä mahdollisuus saada työpaikan.

Kaikki käytetyt tulokset samalla kuin typologioiden ja ammattien kuvaukset johtuvat Michal Čakrtin kirjasta „Personaalinen ja persoonaalisuuden typologia, uravalinta ja menestys“ (2010).

Mikä työ sopii sinulle parhaiten?

Emiero kyselyn kautta saat vastauksen kysymyksellesi. Täyttämällä pidempää kyselyä saat tarkkaampi vastaus.

TARKKA KYSELY 60 kysymystä NOPEA KYSELY 20 kysymystä

Kyselyn täytämällä saat ilmaiseksi nähdä ammattien listan lisäksi myös tutut henkilöt, jolla on tai oli sama typologia kuin sinulla.

Missä tätä metodiikkaa käytetään?

Emiero kyselyt ovat hyvin suosittuja ja laajasti käytössä, koska niiden avulla voidaan tarkasti ja havainnollisesti tutustua ihmisten käytäyttymisen keskeisiin luonteihin. Ne auttavat ihmisiä ymmärtämään vahvat puolet ja selittää myös miksi heillä onkin heikkouksia.

Emiero kyselyt voivat helpottaa monta päätöstä. Se auttaa ihmisiä valita oikeaa opiskeluainetta, koulun tyyppiä, rakentaa kollegiaaliset, ystävälliset, ja kummpanuussuhteet ja myös suhtautua muihiin ihmisiin oikealla tavalla.

Jokaisella tyypillä on omia ja ainutlaatuisia vahvoja puoleita. Samalla on joka ikisellä ihmisellä heikompia puoleita, joihin kannattaa kiinittää huomiota.